Son Eklenenler :
Home » » Ölüm Yarışı 1-2-3 (BoxSet) BRRip TR Dublaj

Ölüm Yarışı 1-2-3 (BoxSet) BRRip TR Dublaj

{[['']]}

Sam, yakın zamanda işlenen cinayetleri önseziyle görebilen ve bu gördüklerini dedektiflere ileten biridir.Kızkardeşi Jenna ile beraber eski kız arkadaşının ölümünü araştırmak geçmişe dönmekte kendisine kalmıştır.Eski kız arkadaşının katili Pontiac Katili diye bilinen bir seri katildir.Fakat şimdiye kadar öldürdüğü 8 kişiye rağmen katile ulaşılamamıştır.Bu sırlarla hem ölüm kalım savaşı verecek hemde gizemli bir geçmişe dönüş yapacaktır.Fakat olaylar hiç beklemediği şekilde gidecektir ve büyük süprizler onu bekliyor olacak.






Luke, (Luke Goss) Markus Kane (Sean Bean) için çalışan bir suçludur. Markus, Luke’dan bir bankayı soymasını ister. Luke işi kabul eder ancak soygun esnasında bir banka görevlisini istemeden de olsa öldürür. Federal bir suç işlediği için onu özelleştirilmiş tamamen sivillerin yönetimin de olan Ada Hapishanesine gönderirler burası çok vahşi bir hapishanedir ölümüne mahkumları dövüştürerek büyük bir bahis şebekesi kurulmuştur. Luke er ya da geç bu sistemin bir parçası olmaya zorlanır. Hapishane yönetimi artık dövüşlerin eskisi kadar popüler olmadığına karar vererek yeni bir konsept yaratılmasını ister bu işten sorumlu güzel haber spikeri September Jones (Lauren Cohan) ölümcül olan başka bir yarışma düzenler. Bu kez dövüş yerine silahlarla donatılmış arabalarla yarışmak, yarışta üst üste 5 kez birinci gelen özgürlüğüne kavuşacaktır. Ama bir sorun vardır yarışı sağ olarak bitirmek gerekmektedir. Luke yarışa girmeye zorlanır artık dönüş yoktur yarışların tümünü kazanmak zorundadır. Film de Luke Goss’a Dünyaca ünlü Latin Çıplak model Tanit Phoenix’de eşlik ediyor. En az birincisi kadar sert ve vahşi sahneleri olan bu devam filminde de Aksiyon yüksek dozda.






Mahkum edilmiş polis katili Carl Lucas, diğer ismiyle Frankenstein, Ölüm Yarışı olarak bilinen vahşi hapishane yok ediş derbisinde süper star bir sürücüdür. Kendisi ve yardımcı ekibi için özgürlüğünden sadece bir zafer uzakta olan Lucas, daha önce deneyimlediği her şeyden daha tehlikeli bir yarışa girmektedir. Gelmiş geçmiş en vahşi rakibine karşı yarışcak olan Lucas, kendisini ve ekibini hayatta tutabilmek için Güney Afrika’nın cehenneme benzer Kalahari Çölü’nde mücadele edecektir. Yenilgisini garantilemek isteyen ve sahne arkasında çalışan güçlerle karşı her ne pahasına olursa olsun Lucas’ın kazanmaya kararlı olması kendisi için yolun sonu demek mi?


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Tek Link Film indir | Tek Link Oyun indir | Film izle,Dizi izle
Copyright © 2011. TR Dublaj Film indir - All Rights Reserved
Template Created by Turbobit indir Published by Turbobit tek link
Proudly powered by Blogger