Son Eklenenler :
Home » » Felekten Bir Gece 1-2-3 (BoxSet) BRRip TR Dublaj

Felekten Bir Gece 1-2-3 (BoxSet) BRRip TR Dublaj

{[['']]}


Doug, düğününden iki gün önce en yakın arkadaşları Phil ve Stu ve müstakbel kayın biraderi Alan’la birlikte Las Vegas’a, asla unutmayacaklarına yemin ettikleri bir bekarlığa veda partisi yapmaya gider. Fakat ertesi sabah başları zonklar vaziyette uyanan üç sağdıç hiçbir şey hatırlamamaktadırlar. Oteldeki lüks süitleri darmadağındır ve damat da ortalarda yoktur.
Ne olup bittiği hakkında en ufak bir fikirleri bulunmayan ve zamanları son derece kısıtlı olan üçlü, bir gece önceki kötü kararlarının izini sürerek, neyin yanlış gittiğini anlamak ve Doug’ı bulup Los Angeles’taki düğününe yetiştirmek zorundadırlar. Ama ortaya çıkardıkları şeylerle doğru orantılı olarak, gerçekte başlarının ne kadar büyük dertte olduğunu da fark ederler.







Stu, Phil, Alan ve Doug Stu’nun düğünü için Taylan’a gider. Las Vegas’taki unutulmaz bekarlığa veda partisinden sonra Stu işini şansa bırakmayıp sakin bir düğün öncesi kahvaltısı yapmayı tercih eder. Ancak ertesi sabah başka bir şehirde, yüzünde bir dövme, bardakta kesik bir parmak ve bir maymun ile uyandığında hiçbir şeyin planladığı gibi gitmediğini fark edecektir, üstelik karısının kardeşi de kayıptır.






“The Hangover Part III” yönetmen Todd Phillips’in komedi serisinin üçüncü ve son filmidir.Bu sefer düğün yok. Bekârlığa veda partisi yok. Ters ya da düz gidebilecek ne olabilir ki? Ancak Kurt Sürüsü yollara düştüğünde tüm bahisler kapanır. Film, Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis ve Justin Bartha’yı; Phil, Stu, Alan ve Doug rollerinde tekrar biraraya getiriyor. John Goodman ise ilk kez bu bölümde takıma katılıyor.


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Tek Link Film indir | Tek Link Oyun indir | Film izle,Dizi izle
Copyright © 2011. TR Dublaj Film indir - All Rights Reserved
Template Created by Turbobit indir Published by Turbobit tek link
Proudly powered by Blogger