Son Eklenenler :
Home » » Garez 1-2-3 (BoxSet) DVDRip TR Dublaj

Garez 1-2-3 (BoxSet) DVDRip TR Dublaj

{[['']]}

Karen Japonya’da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan Emma nin karmakarışık bir hale gelmiş evde donakalmış olarak oturduğunu fark eder.Yaralanmış ve paniğe kapılmış kadının yanına doğru yaklaşırken, üst kattan tuhaf sesler duyar. Ne olduğunu araştırdığında, hayal bile edemeyeceği kadar korkutucu doğa üstü bir kabusla karşılaşır.Bu evin içinde yıllar önce doğan korkunç bir uğursuzluk, evin içindeki terör zincirinin nedenidir. Daha fazla insan öldükçe, Karen bu dehşet döngüsünün içine çekiliyor ve intikamcı lanetin sırrını öğreniyor.






Aubrey Davis (AMBER TAMBLYN) yatalak annesi Bayan Davis’ten (JOANNA CASSIDY) kız kardeşi Karen’ın (SARAH MICHELLE GELLAR) Japonya’da bir hastanede olduğunu öğrenir. Aubrey, aynı zamanda, Tokyo’da bir evde çıkardığı yangın sonucu erkek arkadaşının ölmesi nedeniyle Karen’ın soruşturma altında olduğunu da öğrenir. Bayan Davis oraya gidemeyecek kadar hasta olduğu için, Tokyo’ya gidip kız kardeşini eve getirme görevi Aubrey’ye düşer. Genç kızın Tokyo’ya varmasından kısa süre sonra, foto muhabir Eason (EDISON CHEN) Aubrey’yi ablası Karen’ın görünmeyen ve tehlikeli bir şeyin esareti altında olduğu konusunda uyarır.






Şeytani ruha sahip Kayako’yu durdurabilecek tek kişi genç bir Japon kadındır. Elinde onu durdurabilecek bilgilerle Chicago’ya, şeytani ruh tarafından lanetlenen ailenin dairesine giden kadın, onları koruma ve geçmişteki kurbanların intikamını alma niyetindedir.Filmin 3. serisi ilk ikisiyle bağlantılı.


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Tek Link Film indir | Tek Link Oyun indir | Film izle,Dizi izle
Copyright © 2011. TR Dublaj Film indir - All Rights Reserved
Template Created by Turbobit indir Published by Turbobit tek link
Proudly powered by Blogger